Het Che Guevera shotje, een van de best bewaarde recepten in shotjesland. Na lang zoeken heeft ShotjesenshootersHQ het tóch voor elkaar! 

 

Een lekker pittig drankje. Zo kan je dit shotje het beste beschrijven. Dit zogenoemde Che Guevara shotje is (zoals je misschien al vermoedde) vernoemd naar één van de belangrijkste figuren in de Cubaanse revolutie: Ché Guevara. Meest bekend als guerrillaleider. Sinds jaar en dag staat deze jongeman vaak symbool voor rebellie en wordt vaak afgebeeld op t-shirts en buttons in de hedendaagse popcultuur.

 

Ondanks dat dit recept vrij moeilijk te vinden is, zijn wij van shotjesenshooters.nl er na uitgebreid onderzoek en vele smaaktesten tóch in geslaagd achter de geheime formule te komen! Dit Che Guevara shotje is één van de beste shotjes die wij in onze database hebben staan. Daarnaast is ook de smaak uniek en met geen enkel ander shotje te vergelijken.

Che Guevara shotje

  • 1/3 José Cuervo (andere tequila kan ook)
  • 1/3 Jägermeister
  • 1/3 Goldschläger

Het is belangrijk om de volgorde en hoeveelheden aan te houden zoals deze in bovenstaande tekst beschreven staan. Op het moment dat dit niet wordt gedaan durven wij met zekerheid te zeggen dat het shotje niet te drinken is.