Fuck de dealer is een kaartspel waarbij het héél snel kan gaan. Aangeraden wordt dus om dit spel iets later op de avond te spelen zodat je niet na een paar tellen al uitgeteld op de vloer ligt 😉

Aantal spelers

  • 2 tot 10

Benodigdheden

  • Een kaartspel
  • Drank
  • Shotglazen

Regels Fuck de dealer

Bij het begin van het spel wordt er één dealer gekozen. Deze bekijkt de kaart die bovenop de stapel ligt maar houdt z’n mond over deze kaart. Vervolgens probeert de persoon naast (links) van hem te raden welke kaart de dealer heeft gezien.

Heeft de persoon links de kaart in één keer geraden, dan moet de dealer 2 shotjes atten. Heeft de persoon het fout, dan laat de dealer weten of het getal hoger of lager is. Raadt de persoon het vervolgens wél (bij de tweede keer raden dus) dan at de dealer één shotje.  Als de persoon het fout heeft, drinkt deze één shotje en mag de persoon links van deze persoon het proberen. De zelfde regels zijn van toepassing. Hebben drie man het fout? Dan wordt degene die de kaart voor het laatst fout heeft geraden de dealer. Tot slot wordt de kaart open op tafel gelegd zodat de rest weet dat er niet vals is gespeeld.

Hoe meer je speelt, des te minder kaarten je overhoudt. De spelers die goed opletten krijgen op deze manier een voordeel want het raden van kaarten wordt hierdoor makkelijker.