Eén Hulk shotje is al genoeg om net als Bruce Banner te transformeren in de Hulk! Je scheurt uit je kleren, de kamer waarin je staat wordt te klein en voor je het weet is de avond één grote waas geworden. 

Nu overdrijven we misschien een beetje, maar het Hulk shotje is toch écht het proberen waard! Naast dat dit shotje prima weg te tikken is, heeft het ook nog eens een prachtige groene kleur (net als onze grote groene vriend)! Dit komt mede doordat een van de ingrediënten Hypnotiq is. Hypnotiq is een drank die we niet vaak noemen, vandaar deze korte toelichting. Deze likeur heeft een smaak die het best te omschrijven is als tropisch. Op het eerste oog lijkt dit misschien niet zo lekker, maar wij verzekeren je dat je dit Hulk shotje echt een keer moet proberen!

Recept Hulk shotje

  • 1/2 cognac
  • 1/2 Hypnotiq

 

Schenk bovenstaande ingrediënten voorzichtig in een shotglaasje. Op deze manier zie je de kleur van de Hypnotiq langzaamaan veranderen van blauw in groen! Hoe gaaf is dat?!

Een eventuele toevoeging aan dit recept is een klein beetje ijs. Even shaken en je hebt een heerlijke brain freeze! Hetzelfde kan bereikt worden door de dranken goed te koelen voordat dit Hulk shotje gemaakt wordt.